Dagens outfit 28/1

Måste bara göra det här, för jag tycker det är lite larvigt men på ett gulligt sätt när alla modebloggare lägger upp det på sig själva. Jag sitter fortfarande i pyjamas med trassligt hår och Isolde är mycket gulligare så det blir hon som står för "dagens outfit" i vår blogg.


Snygg body från Lundmyr of Sweden och glada byxor från KappAhl

 


Varit med Bebin i 1 månad!

Den 26 januari blev vår lilla stjärna 1 månad, hela 1 månad har hon levt utanför magen! Ofattbart...
Eftersom jag tillhör den sämre delen av bloggare, så var det såklart nästan 100 år sedan jag uppdaterade.
Under tiden har det hänt en del. Jag har blivit ett år äldre och nu levt en fjärdedel av mitt liv, usch vad gammal man kan vara ;).
Vi har hunnit med bvc några gånger. Isolde växer så det knakar och går upp i vikt ordentligt. Storlek 50 är nästan nu helt avverkat, iaf i bodies. Hon har det fina släktdraget från både sin mamma och pappa med korta ben. Gick officiellt över till storlek 2 i blöjan, mamman började tröttna på att byta body tre gånger om dan för att det läckte upp lite på ryggen varje gång hon bajsa...



Vi badade lite i morse, verkar vara väldigt uppskattat. Jag fick tyvärr inte vara med i badkaret, har inte gjort min efterundersökning än. Men jag var glad fotograf bredvid istället.


Isolde 3 veckor

I morgon har Isolde redan funnits i 3 veckor. Tiden går sådär fort igen, den räcker liksom inte till. Känns som jag har tusen saker att göra, men så blir det natt och en ny dag och jag har bara hunnit mata bebin och bytt blöjor. Inte ens sova hinner man, eller äta eller duscha... jaja en annan gång kanske det finns tid för det med ;-)
Äh jag ska inte klaga, hon skriker knappt (ta i trä) och sover ungefär i tre timmars intervaller. Vad gör det att jag åt frukost vid elva och nu vid 13:40 fortfarande har pyjamas, jag fick ju vakna bredvid en så fin liten tjej <3

 

 


Första dagen på 2010 och lite barnbad

Det var inte mycket på 2009 Isolde fick uppleva. Men det är ganska häftigt att hennes farmor nu fått sina TRE! första barnbarn på ett och samma år. Jag lyckades hålla mig vaken över tolvslaget men inte med någon stor marginal, sov strax innan och även strax efter. Annars var det en god natt sömn, sov i tretimmarsintervaller där Isolde själv sa till när det var dags för mat. Fem minuter innan alarmet vi satt ringde :)

Det är även nu bevisat att flickor är minst lika duktiga att kissa långa strålar från skötbordet. Jag och Philip fick kasta oss undan då hon kissa, bajsa och kräktes på samma gång... Blev ett dopp i badbaljan efteråt. Inte helt dumt så länga man hade vatten på sig. Sedan fick vi även pröva den fina handduken som farmor och farfar köpt.

Bada och hålla mamma i handen var bra

 

Komma upp var mindre roligt

 


RSS 2.0