Min snygga pyjamas

Är med i en larvig och söt tävling på Liberos hemsida, där man ska designa sin egna pyjamas.
Jag kunde ju såklart inte låta bli, så nu får ni rösta på min fina pyjamas.

Klicka och rösta!

http://www.libero.se/Default.aspx?id=1995&contributionId=232571



Sen vill jag ge massor med pussar till min älskade som städat lägenhet på renoverings smuts. puss puss!

Symaskin, yehoo!

Äntligen har jag fått en symaskin, så slipper jag åka hem till mamma och låna hennes varje gång jag behöver sy något.
Har redan massa syprojekt i huvudet. Så nu får jag hoppas det blir lika bra i verkligheten. Brukar ofta ha en tendens att inte bli det. Titta bara på mina tidigare syprojekt...

min nya tjusiga symaskin, Brothers NV-50

 

Håller på att fixa det sista i vårt nyrenoverade kök. Verkligen allt fick sig en omgång, väggar, golv, skåp och nya vitvaror. Ska lägga upp före och efterbilder så snart jag kan.


I baktagen

Sög lite i bakningsmagen, så det blev lite brödbak så här på kvälls (nästan natt) kvisten. Hittade ett timjan och olivbröd på Arlas hemsida. Men jag hade inga oliver så det blev utan, men med la till lite krossade linfrön och solrosfrön istället. Gott smakade brödet iaf (tjuvsmaka lite när det precis kommit ut.)

Receptet hittar ni här

 

Imorgon kommer Lina på besök så då ska vi kalasa på brödet till vår lilla mini brunch. Sedan bär det iväg BVC och andra gången baby-massage. Jag hoppas Isolde gillar det. Förra gången var hon väldigt vaken under massagen och sa inte så värst mycket, men sedan sov hon jätte länge medan jag undersökte affärerna Skärholmen.


Hemmadag

Idag får bli en hemma slappar dag. Ska försöka packa lite saker i köket för helgen närmar sig snabbare än man tror.
Lite dammsugning och en tvättmaskins tvätt vore bra också, oj vad roligt vi ska ha ;)

Vi så gärna hitta på något. Anmält mig till reseguiden.se tävling och kollar biljetter till the Blue man group som spelar på Göta lejon i höst. Sedan så försöker jag mjölka ut så att man kan gå på bio och se Alice i underlandet. Har mina små projekt på gång helt enkelt. Låter nästan som jag vill slippa ifrån Kotten, men det vill jag absolut inte. Hon är faktiskt en väldigt trevlig brud att hänga med. Vill ju såklart att hon ska hänga med på allt, men det går tyvärr inte alltid.

Har också ett litet boktips: Annika Lantz "9 1/2 månad" För alla såklart, men har man fått barn så känner man igen sig också. Skrattar högt flera gånger.

Hittade boken billigt här:
http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=9789185505319


Berlocker blev ett armband

Ville se om mina små handgjorda saker funkade att ha hängandes om armen, så jag satte ihop ett litet armband.

hemmasnickrat armband med godsaker

 

Isolde och jag kom igår hem från en liten weekend i Linköping. Så nu har vi tränat inför framtida tågåkningar som till Göteborg kanske. Väldigt sugen på att ta en tripp ner dit. Så vår lilla Kotte får träffa sina släktingar.


Till helgen kommer vårt nya kök upp. Måste börja packa ihop alla saker i kartonger annars blir det lite knepigt.

 

Nu är jag så trött att jag nästan faller ihop lite Community på sexan och sedan blir det sängen. Antagligen kommer Isolde inte tycka som jag, men men. :)


Outfit för sista Februari

Hon har en så fin tröja jag bara måste visa upp. Den är köpt på hm's bebis avdelning och den är benämd som bebis-pojk på kvittot. Fånigt tycker jag, när dom är sådär små kan väl kläderna vara för alla bebisar istället för pojkar och flickor.

Cool tröja från HM på cool bebis



Pysseldag med Lina!

Har haft en alldeles förträfflig dag tillsammans med Lina. Det har blivit massor med te och pyssel på både tvären och på bredden, med endast avbrott för lite amning. Mest lekte vi med panduros fimo-lera men lite tecknande sköts också in. Var tvungen att pröva Linas nya roliga tuschpennor, nu ritar jag inte så snyggt som hon men det ar inte mindre skoj för det. Blev också väldigt sugen på att sy lite men får vänta på min symaskin först. Sedan är hela pysselrummet/Kottens rum belamrat med vårt nya kök så det går ändå inte att använda. Köksbordet funkade iaf fint idag för vårt pyssel.



RSS 2.0