Har försökt göra något av alla äpplen jag ...

foto_0400 (MMS)

Har försökt göra något av alla äpplen jag plockade i söndags. Än så länge har det blivit äppelbitar i frysen, kräm och muffins. Kul att göra riktiga som omväxling.


Är ute och plockar äpplen med Loa och syst...

foto_0395 (MMS)

Är ute och plockar äpplen med Loa och syster yster. Hoppas man hittar något gott och spännande recept.


Subtopiafestivalen 2-5/9 2010

Nästa helg den 4-5 september ska jag och Lina http://luckywednesday.blogg.se/ stå och sälja våra alster på Subtopia festivalen. Den är helt gratis så kom dit och gulla med min dotter så blir hon glad när hennes mamma verkar upptagen. :) Självklart får man även vara trevlig med mamman också, så blir hon också glad.
http://www.subtopiafestivalen.se/


Besöker en lekpark och Isolde gungar för f...

foto_0384 (MMS)

Besöker en lekpark och Isolde gungar för första gången. Mycket uppskattat, det kommer vi göra om.


Är på väg hem från babysim. När vi åkte re...

foto_0382 (MMS)

Är på väg hem från babysim. När vi åkte regnade det inte, nu öser det ner. Känner mig lite som hunden i alvedon reklamen, den stora... Isolde är den lilla, ligger varmt och tortt i vagnen.


Se upp där nere!

Varning!
Nedan är inte någon söt bild eller historia om min dotter eller busiga katter, inte heller några fina bilder på vad jag lyckas pyssla ihop i helgen. Utan ett par rätt trista rader om hur nervös jag är för en flytt... Jupp nu vet ni och ni kan ju inte säga att ni blivit varnade.
Då var det bestämt, inom en snar framtid lämnar vi Sveriges huvudstad för att pröva våra vingar på västkusten och Göteborg. Det är bara packa ner hela vårt hem, hitta lägenhet, hyra ut gammal lägenhet, flytta ner alla saker, packa upp... kvar, små saker... bagateller... Har jag nämnt att jag är stressad, har fjärilar i magen, önskar lite mer ordning och struktur. Och juste gärna någonstans att bo där nere.

När jag tänker på det blir jag rätt svettig i handflatorna, men missförstå mig inte för på samma gång ser jag fram emot det och tycker det ska bli väldigt spännande och kul! Ett nytt äventyr för min lilla familj. Det blir väl en hel del blandade känslor när man ska lämna ett ställe man bott på hela sitt liv. Men som någon klok i min närhet sa; Stockholm finns förhoppningsvis kvar om ni ångrar er ;) Och det tror jag det gör om inget oväntat och drastiskt sker.
Nu önskar jag mig bara att SJ tar sig i kragen och inser att alla inte är rika och vill lägga tusen spänn på en tågbiljett.

Dagens outfit: rockig t-shirt från Åhléns ...

foto_0379 (MMS)

Dagens outfit: rockig t-shirt från Åhléns och färgglada byxor från name it. Sitter och myser på en filt hemma hos mormor och morfar.


Snygga i håret båda två.

foto_0378 (MMS)

Snygga i håret båda två.


Ett glatt men väldigt väldigt kladdigt bar...

foto_0375 (MMS)

Ett glatt men väldigt väldigt kladdigt barn som äter banan själv :-)tur att badkar finns


Då var vi på resande fot igen. Tur att vi ...

foto_0373 (MMS)

Då var vi på resande fot igen. Tur att vi tycker det är kul med spontana resor. Just nu vankas det middag på Burger King i Mjölby.


Cool i addidas outfit :-)

foto_0364 (MMS)

Cool i addidas outfit :-)


Då var det bara att kavla upp ärmarna och ...

foto_0359 (MMS)

Då var det bara att kavla upp ärmarna och ge sig in i gyttret :-)


Här trivs jag väldigt bra :-)

foto_0358 (MMS)

Här trivs jag väldigt bra :-)


Cyklar dressin i Skåne. Isolde sitter fast...

foto_0355 (MMS)

Cyklar dressin i Skåne. Isolde sitter fastspänd i sin bilstol och med spännband i dressinen. Toppen mysigt något jag varmt rekommenderar!


RSS 2.0