Kände oss lite söndags lyxiga och tog VIP ...

mms_img43138 (MMS)

Kände oss lite söndags lyxiga och tog VIP biobiljetter. Transformers 3 är den valda filmen. Se så glad man blir när man upptäckte att vippen har en bar ;-)


Dagens outfit 7/7 2011 avslutar kvällen me...

mms_img14600 (MMS)

Dagens outfit 7/7 2011 avslutar kvällen med lite gugning ikädd tiger tröja och shorts från H&M och tygskor från Skopunkten.


Mys på Skansen

Har haft en underbar dag på Skansen med Maria och Isolde. Vill verkligen tipsa att försöka ta sig till Skansen tidigare på morgonen. Vi var där strax efter kl 9.00 och jag har aldrig fått se djuren på så nära håll någon gång och dessutom haft det privileget utan att behöva trängas. Vi såg bla alla vargarna (dom va alldeles framme vid stängslet) järvarna, björnarna var framme vid glasrutan allihopa. Hade även en väldigt efterhängsen ekorre som snodde bröd av Isolde :)










Nu blir d flädersaft så d står härliga til...

mms_img14590 (MMS)

Nu blir d flädersaft så d står härliga till! Första gången, men det blir nog bra. Massor av saft, dubbel sats. När man ändå håller på tänkte vi.


Väldigt ostadigt väder idag. Så när solen ...

mms_img36305 (MMS)

Väldigt ostadigt väder idag. Så när solen tittar fram passar vi på att titta ut. Satte upp Isoldes hår i toffsar men det var inte så populärt, dom åkte av mest hela tiden.


RSS 2.0