Avelshane

Aladdin, en urtjusig kille från vår egna uppfödning har nu blivit stor. Har idag ägnat mig åt att fixa upp honom hos de andra avelshanarna på burmasidorna. Känns lite som en kontaktannons, eller att jag driver en bordell... ;) Bara Aladdin är nöjd och inte blir ledsen om inga kattkvinnor hör av sig. Fast det tror jag kolla vad snygg han är på sina pose bilder som min pappa tagit på honom. En riktig kattkarl eller hur?

Kolla även in mina katters hemsida: http://www.sagoskatten.snabber.se/


Fondväggs filosofi

Sitter hemma och myser med katterna framför tvn. Philip jobbar sent så vi har kvällen för oss själva.
Gamla lägenheten blev besiktigad idag, kändes jätte skönt. Nu kan vi snart lämna den bakom oss. I nya lägenheten går det lite segt just nu, men vi har iaf valt ut vilka färger och tapeter som ska målas och sättas upp på väggarna.
Vad sägs om den här som fondvägg i vardagsrummet:

Grove Garden, Osborne & Little


Och den här som fondvägg i sovrummet:

ECO wall 2421


Det kommer bli så fint :). Väldigt sugen att få ordning i det som ska bli Kottens rum också. Barnrum är så kul att inreda har massa spännande idéer, måste bara se till att dom blir verklighet också.

Kåldolmar och kastrering

Oj oj nu var det riktigt länge sedan jag skrev. Skärpning!

Var ledig igår men det blev en lång dag. Jag och Philip har ett tag nu pratat om att kastrera ena av våra kattdamer för hon löper ca 1 vecka en gång i månaden, inte helt roligt. Hon gör det dessutom väldigt dramatiskt med högljuda nattliga serenader och sexförfrågningar till allt som rör sig...(mot slutet, desperat även till allt som inte rör sig.) Då hon ett kort tag höll sig lugn var nu i somras då vi var tvugna att sätta katterna på p-piller. Något vi inte vill ska vara en vana (cancer). Nu under senaste löpet blev hon totalt nipprig och var överallt, varken åt eller knappt sov (vilket vi inte fick göra heller) kände vi att nu får det vara nog för hela familjens trevnad och välmående. Så i går morse lämnades hon in till Södradjursjukhuset, där hon fick tillbringa dagen.
Det var en ganska surig, trattbeklädd katt vi fick tillbaka. Jag hoppas hon kommer förlåta mig.

trattkantarell?



Sedan på kvällen tror jag fick en släng av husmorsdjävulen i mig, vilket resulterade i 30 kåldolmar(första gången man gör det i sitt liv) och massa grönsaksgryta av den överblivna kålen... Samtidigt som jag titta på Idol och dammsög... Ibland undrar man hur galen man egentligen är och då ska tilläggas att man är gravid i v25. Jösses, gott blev det iaf.

RSS 2.0