Bio Onsdag

Har haft som återkommande grej att på tisdagar gå på bio, men pga lite olika saker så har det ändrats från tisdagsbio till tisdag eller onsdagsbio. Idag hann jag och Maria med två filmer. Först såg vi Julie och Julia och sedan den ny Pixar filmen Up. Väldigt söt och rolig film, en jag rekomenderar alla att se. Jag har dessutom hittat hur troligen Kotten kommer bli :) Kolla in karaktären Ellie i filmen som barn.

 

Kotten?


Universeum

Ett litet inlägg i efterskott :) Var på Universeum i torsdags (15 oktober), har aldrig varit där så vi passa på nu när vi åkte ner nu till Göteborg. Man får se det som ett litet studiebesök innan Kotten kommer, om det är värt att ta med henne dit sedan :). Jag kan säga att det var det absolut, regnskogen och akvarierna var jätte fina.

Fjällbäck

 

Anemon?

 

Min skönhet :)

 

Grön Mamba

 

Drakfisk

 

Clownfiskar

 

regnskogen

 

posa är inte min starka sida

 

Många bilder blev det. Har en hel del kvar men här var iaf ett litet smakprov.



30 veckor!

Nu har vi redan gått 30 veckor, bara 10 kvar! Kanske inte så bara, men på lördag är det två månader kvar och av 9 månader så känns 2 månader bara :). Nästan som man får lite panik, inte över själva förlossningen (har väl inte fattat än hur bebisar kommer till världen) utan det känns som massa förberedelser man måste hinna med innan bebisen kommer. Fast det mesta är väl egentligen avklarat. Hon kommer ha någonstans att sova, en hel del kläder, vagn att åka i och någonstans där vi kan byta blöjor... Här är iaf några bilder vi tog på magen i Göteborg:

Ser lite ut som en seriefigur...? ;)

 

 


I Göteborg

Sitter just nu hemma hos Philips föräldrar i Göteborg. Är här på en långweekend över Philips födelsedag. Kom i torsdagsmorse och hade nästan en heldag på Universeum (bilder kommer). I går (lördags) var det kalas för Philip, massa släktingar och vänner som jag inte hunnit träffa än. Så det var mycket trevligt. Idag har vi bara slappat och haft det mysigt, och i morgon bär det av hemåt igen. Tog bilder på magen ute i solen i dag så jag hoppas kunna lägga upp dom när vi kommer hem. Hoppas ni blir glada nu :)

Kram

Kattastrofer

En liten hyllning till mina kära små damer. Två knäppa brudar som älskar att göra konstiga saker och sova på konstiga sätt och ställen. <3

Valli sover gärna i kastrullen


Alva väljer helst kudden


Valli myser i solen

 

Våffel-Valli

 


Kotten=cooling

Var ute på en shopping tur för att titta på presenter till Kottens kusiner i Göteborg. Hitta en hel del fint, men det kan jag inte visa här för vi åker inte ner förrän den 15 oktober. Och man vill ju inte förstöra överraskningen.
Kotten fick också några fina kläder. Av någon konstig anledning väldigt likt vad jag skulle köpt till mig själv ;-). Och så skrattar man åt familjer där dom kommer i likadana träningsoveraller...

Båda är från KappAhl


Yr i bollen

Fick gå hem från jobbet idag pga yrsel. Jätte jobbigt har haft det sedan i onsdags. Åkte till akuten för att se om dom iaf kunde ge mig något råd till att minska yrseln. Grundliga var dom iaf på akuten, dom tog blodtryck, EKG, blodprov i långa rör, lyssnade på hjärta och lungor, lös med lampor i ögonen och balans testade... men vad kom dom sedan fram till? Jo jag har lågt blodtryck och något dåligt järnvärde... grattis
Doktorns tips: stödstrumpor (man får väldigt snygga kassler-ben efter några timmar med dom på) och järntabletter (så man tillslut bajsar tegelsten). Tack tack

Nu ska jag sova så kanske morgondagen blir en trevligare dag.
Godnatt!



Sofies rithörna:


Sista chansen rönnbär

Hängde lite med coolingen Loa och hans mamma (min bästa syster-yster) igår. Passade på att plocka lite rönnbär, ska försöka mig på rönnbärsgelé. Får se hur det går. Rönnbären var nog i senaste laget så det kanske bara blir pannkaka av det iaf. Har nu i frysen ca 800g rensade rönnbär. Loa var väldigt hjälpsam med rensningen och duktig på det med förutom när han fick för sig att smaka.

Några rönnbär blev det

Snygg-Emelie och Söt-Loa


RSS 2.0